Overname van Nederlandse dochteronderneming

Fullwood Packo Brand

Op maandag 18 maart 2019 heeft De Fullwood Packo Dairy Group met succes Mewitec BV overgenomen: een Nederlandse organisatie bestaande uit zeven dealers die Fullwood Packo’s Smart Milking & Cooling Solutions in Nederland importeren, verkopen, installeren en technisch ondersteunen.

De overeenkomst, die van Mewitec een volledige dochteronderneming van Fullwood Packo maakt, geeft de groep een directe handelsrelatie met melkveehouders in heel Nederland.

Managing Director van de Fullwood Packo Dairy Group, geeft zijn mening hierover: “De overname van het volledige aandelenpakket van Mewitec is de perfecte strategische kans voor Fullwood Packo, omdat het ons de mogelijkheid geeft om nauwer samen te werken met onze dealers in Nederland. Het biedt ook ruimte om onze aanwezigheid op de Nederlandse markt aanzienlijk uit te breiden en ons marktaandeel op het Europese vasteland te vergroten”.

“De aankoop geeft ons toegang tot een schat aan ervaring in de vorm van vijf nieuwe collega’s, die allemaal goed bekend en gerespecteerd zijn in Nederland en die we ervan overtuigd zijn dat Fullwood Packo de komende vijf jaar aanzienlijk zal groeien.”

Op korte termijn zullen de activiteiten van Mewitec normaal blijven functioneren alvorens volledig geïntegreerd te worden in de Fullwood Packo Group onder de naam Fullwood Packo BV. Het nieuw verworven bedrijf zal onder toezicht staan van Marco Schreuder in zijn hoedanigheid van Country Manager voor Nederland en hij zal rechtstreeks rapporteren aan de Managing Director.

*Op de foto ziet u Fullwood Packo MD, Managing Director (tweede van rechts), met de vertegenwoordigers van Mewitec Paul Huijbers, Bert Bloemert en Doede Hofman.

Recent Posts
Share our news
Email Newsletter
Archives
Archives