Over ons

Wij zijn Fullwood Packo, leveranciers van een volledig geïntegreerde oplossing voor hoogwaardig melk-, koel- en diermanagement voor ambitieuze melkveehouders.

Al onze oplossingen zijn ontworpen rondom één kerndoel: het leven van melkkoeien en hun veehouders verbeteren en ervoor zorgen dat hun activiteiten productief, efficiënt en winstgevend zijn, terwijl de koeien zich comfortabel en gezond voelen. Deze filosofie strekt zich uit tot onze bredere bedrijfsaanpak. We zetten voortdurend progressieve stappen om meer te doen voor het milieu en duurzaamheid in de melkveehouderij.

We hebben een ruime kennis en ervaring van melken en koelen. We weten met welke stress en uitdagingen melkveehouders te maken hebben, en ook dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. We nemen de tijd om uw bedrijf te begrijpen en samen te werken aan de juiste oplossing. Wat u ook kiest, elk product is ontworpen met het oog op volledige veiligheid voor u en uw koeien, met functies die helpen besparen op arbeid en mensen en tegelijk zorgen voor melkproductie van de hoogste kwaliteit.

Ons doel bestaat uit gezonde en productieve koeien voor elke melkveehouder. Onze slimme oplossingen voor melken en koelen kunnen dat realiseren voor melkveehouders over de hele wereld.

Biografie

Fullwood Packo werd opgericht in Groot-Brittannië in 1785 en is al meer dan 200 jaar bezig met innovaties in de melkvee-industrie. We hebben nu bedrijven over de hele wereld, onder andere in België, Tsjechië, Frankrijk, Ierland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en meer. Onze eerste melkmachine werd gelanceerd in 1948 en de productie van onze koeloplossingen startte in Zedelgem in België in 1964. Vanaf het begin hebben we ons verbonden om onze grondige expertise in te zetten voor positieve veranderingen binnen de melkveehouderij. Decennia later zijn we nog steeds aan het innoveren.

Innovatie

Onze innovaties worden geleid door onze visie. We willen het leven van alle melkkoeien en hun veehouders verbeteren. Door aanzienlijke kennis en aandacht te besteden aan onderzoek kunnen we de innovatieve en geavanceerde technologieën voor melken en koelen creëren die de grenzen van het mogelijke in de melkveehouderij opzoeken. Elk product uit ons uitgebreid gamma wordt… te komen aan de wensen en feedback van melkveehouders. We combineren origineel denken en creativiteit met krachtige, hoogwaardige ontwerpen om u te helpen bij het halen van uw specifieke bedrijfsdoelen.

Partnerschap

Ons netwerk strekt zich uit over 80 landen met honderden dealers en distributeurs. De agrarische sector is een industrie van samenwerking. We geloven in partnerschap en samen sterker worden door nauw samen te werken met onze partners en leveranciers om de juiste oplossingen daar te krijgen waar ze nodig zijn. Samen zijn we er trots op dat we duizenden melkveehouders ondersteunen die hun productiviteit en winst willen maximaliseren.

Reikwijdte

Als internationaal en particulier bedrijf zijn we er trots op dat we hebben geleverd aan meer dan 50.000 melkveebedrijven in 80 landen. Fullwood Packo maakt deel uit van Pindustry, nauw gerelateerd aan de Verder Group. Verder heeft 1.600 mensen in dienst in 50 bedrijven in 25 landen. Als wereldwijd bedrijf hebben wij van Fullwood Packo niet één vaste locatie. Met zoveel kantoren in vele landen bieden we een internationale reikwijdte voor een nauwe samenwerking met melkveehouders over de hele wereld.

Een gepassioneerd team dat u ondersteunt

Zoekt u naar de juiste oplossing voor slim melken en koelen voor uw bedrijf? Ons gedreven en ervaren dealernetwerk in België staat klaar om u te helpen. Onze lokale experts hebben een brede ervaring met conventioneel melken, robotmelken, koelen en diermanagement. Neem contact met ons op, dan nemen we de tijd om uw unieke wensen te leren kennen voordat de we juiste optie voor uw bedrijf gaan zoeken.

Deelt u onze passie?

Als u onze passie voor innoverend denken deelt, willen we graag van u horen. Streeft u naar het ontwikkelen van een betere omgeving voor de melkveehouderij? Wilt u bijdragen aan de verbetering van koegezondheid en veehouderijmethoden? Als u graag zou willen werken voor een marktleider die een passie heeft voor innovatie en verbetering in de melkveehouderij, neem dan contact op.