M²erlin Meridian

De oplossing voor autonoom melken van groepen

Melk uw koeien in groepen met M²erlin Meridian. Deze unieke melkoplossing combineert de voordelen van zowel automatisch als conventioneel melken voor meer koecomfort en meer ontspannen melken. Met M²erlin Meridian kunnen koeien automatisch in groepen worden gemolken zonder dat directe supervisie nodig is, waardoor u meer tijd hebt voor andere belangrijke taken.

Als een groep bijna klaar is, kan de volgende groep die moet gemolken worden binnengebracht worden. Vanwege zijn robuuste en unieke ontwerp kan M²erlin Meridian worden ingesteld op uw geprefereerde melkinrichting voor een continue stroom van koeien die bij uw planning past. Ongeacht de grootte van uw bedrijf maakt M²erlin Meridian het melken vlot, efficiënt en productiever, voor beter koecomfort en hogere opbrengsten tegen een betaalbare prijs.

Een slimme aanpak

Voordelen voor de melkveehouder

Deze geautomatiseerde melkoplossing die uw koeien comfortabel houdt voor hogere opbrengsten en betere efficiëntie, zonder dat er personeel in de melkstal hoeft te zijn of de koeien hoeft op te halen;

  • Hogere capaciteit per robot
  • Geen draaiplatform of risico op breken, en een robuust duurzaam ontwerp
  • Flexibel installeren en functioneren volgens uw unieke wensen
  • Ononderbroken melken zonder onnodige storingen of vertragingen.

Belangrijkste kenmerken

De geavanceerde M²erlin melkrobot vormt de kern van M²erlin Meridian. M²erlin Meridian is ontworpen om koeien comfortabel te houden voor efficiënter melken en hogere opbrengst, en stelt u effectief een compleet M²erlin robotpark ter beschikking, elk met een eigen soepele in- en uitloop voor de koeien.

M²erlin Meridian creëert de meest soepele en effectieve melkomgeving, ongeacht uw omstandigheden.

Hebt u speciale wensen?

Geen probleem. M²erlin Meridian kan worden aangepast aan de unieke behoeften van uw bedrijf. We willen u graag meer vertellen. Een snelle vraag of een uitgebreid gesprek: we zijn er voor u.

Oplossingen die voor u werken

Bij Fullwood Packo maken we melkoplossingen die voor u werken. Ons team bezoekt uw bedrijf en bekijkt uw bedrijfsvoering, bespreekt uw wensen en adviseert over de beste inrichting voor meer koe comfort en soepelere werkstroom. Elk melkveebedrijf is uniek. We vinden een oplossing die werkt voor uw specifieke melkmethoden en -omgeving.