Koeverkeer

Flexibiliteit die past bij uw bedrijf

Wij geloven in koecomfort. Onze effectieve en flexibele opties houden het koeverkeer in uw stal rustig en productief door gebruik van het geïntegreerde koeverkeer van de M²erlin-software die bij uw bedrijf past.

Free2Go

Hoewel we geloven in vrij koeverkeer, begrijpen we dat dat niet voor alle bedrijven een werkbare optie is. Free2Go is het eenvoudige, gebruiksvriendelijke alternatief. Dit systeem is dankzij de M²erlin K-Flow-poorten eenvoudig in elke stal te implementeren en geeft uw koeien een volledige en onbelemmerde keuzevrijheid, wat leidt tot optimaal koecomfort.

Milk2Feed

Milk2Feed is een gestuurd koeverkeer en biedt de mogelijkheid om koeien te selecteren voor melken wanneer ze een preselectiepoort passeren in het voedergedeelte. Koeien worden ofwel naar het voedergedeelte geleid, of naar de M²erlin voor melken. Met dit systeem kunnen makkelijk meerdere groepen per robot worden gerangschikt, wat uw melkroutine ondersteunt zonder arbeidsverlies.

Feed2Milk

Feed2Milk is een andere mogelijkheid van gestuurd koeverkeer waarmee koeien naar het voedergedeelte kunnen gaan via een eenrichtingspoort. Als de koe terug wil naar het liggedeelte, moet ze de selectiepoort passeren, die dan bepaalt of ze klaar is om gemolken te worden. Na het melken gaan alle koeien terug naar het voedergedeelte, zonder onderbreking of vertraging.

De beste overeenkomst voor u

Onze oplossingen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Vóór de installatie komen we bij u langs om te zien wat u nodig hebt en om de beschikbare opties te bespreken. Onze prioriteit is u te helpen met het bereiken van uw bedrijfsdoelen. We zijn pas tevreden als u dat bent. Oplossingen voor melken en koelen moeten praktisch en werkbaar zijn in uw unieke omstandigheden, en de resultaten en ervaringen leveren die u wenst.