Diermanagement robotmelken

Slimme tools voor meer controle over uw koeien en uw oplossingen

Ons doel is om u te voorzien van tools waarmee u het melken effectief kunt beheren en waardoor tegelijk kostbare tijd vrijkomt. De beschikbare opties bieden alles vanaf operationele basisgegevens tot aan in-line melkanalyse, en zijn volledig aan te passen aan uw unieke wensen.

De kudde beheren

Software waarmee u de volledige controle hebt over melken, voeren, wegen en separeren, en die tegelijk meer inzicht biedt in de gezondheid en vruchtbaarheid van uw koeien. Het resultaat? Een schat aan informatie over uw koeien en productie, samen met de tools om efficiënter te kunnen werken. Dat is de praktische aanpak voor bedrijven die zoveel mogelijk uit hun gegevens willen halen. De software kan worden aangepast aan uw wensen en maakt het onderhouden van een sterke koegezondheid tot onderdeel van uw dagelijkse routine.

MerlinView

Bekijk in een oogopslag een overzicht van uw systeem en uw koeien, allemaal op één plaats. MerlinView biedt u volledige zichtbaarheid van uw melkomgeving doordat u toegang hebt tot informatie over de prestaties van uw systeem en in hoeverre de prestaties van de koeien aan de verwachtingen voldoen. Bekijk met een snelle tik het aantal gemolken koeien, de totale productie per machine, de melkingkwaliteit en het reinigingsniveau. Dit is de slimme manier om kwaliteitsmelk en gezonde koeien te garanderen.

M²erlinInfo app

Met de app M²erlinInfo hebt u overal en altijd toegang tot realtimegegevens over de prestaties van uw M²erlin(s), van een volledig bedrijfsoverzicht tot aan afzonderlijke koe-inspecties. Met de app M²erlinInfo hebt u toegang tot huidige en historische gegevens van de melkrecords van elke koe of van de kudde als geheel.

Binnen handbereik

Het management van een melkveebedrijf is geen gemakkelijke taak. Wij begrijpen dat. Al onze tools zijn ontworpen om uw situatie te verbeteren, niet om meer stress toe te voegen. We doen ons best om slimme managementoplossingen te ontwikkelen waarmee u gemakkelijker toegang hebt tot informatie over uw systeem, voor meer controle en een effectiever management van uw koeien en uw bedrijf.