Robotmelken

Robotisch melken

De melkrobot is ontworpen voor volledig koecomfort en verbeterde resultaten

We werken al meer dan 20 jaar aan de ontwikkeling van de meest geavanceerde, slimme technologie voor sneller en betrouwbaar robotmelken. Onze innovatieve automatische oplossingen zijn ontworpen met het oog op koecomfort, voor een stressvrij en rustig melkproces. Voor de koeien een ongestoorde melkomgeving. Voor u een robuuste slimme toepassingen voor bedrijfsmanagement die tijd vrij maakt. Het is de nieuwe aanpak van melken waarbij u de volledige controle over uw bedrijf hebt, de melkopbrengst vergroot en de efficiëntie verbetert.

M²erlin melkrobot

De geavanceerde, geautomatiseerde melkrobot van Fullwood Packo voor elke bedrijfsgrootte, voor ontspannere koeien en hogere melkopbrengsten.

M²erlin Meridian

Combineer de voordelen van conventioneel en robotmelken door koeien automatisch te laten melken in groepen zonder de noodzaak van directe supervisie.

Koeling voor robotmelken

Melkkoeltanks waarin uw melk veilig wordt gekoeld en opgeslagen, speciaal ontworpen voor automatische melksystemen. Bewaar uw melk elke keer perfect.

Robot melktechniek

Volledig gemolken uiers betekent hogere melkopbrengst. Onze unieke Streampulse-melktechnologie – die in elke M²erlin zit – houdt uw koeien gezonder en het melken winstgevender.

Diermanagement robotmelken

Zorg voor effectiever melken en maak tijd vrij. Onze oplossingen voor bedrijfsmanagement geven u controle, zonder extra werklast.

Koeverkeer

Dankzij onze complete flexibiliteit is installatie mogelijk in nieuwe en bestaande stallen, met diverse opties voor koeverkeer die passen bij uw managementstijl.

Service na verkoop

Het onderhoud van uw melkrobot is essentieel voor de bescherming van uw investering en uw koeien. Onze service na verkoop zorgen voor efficiënte, ononderbroken en winstgevende melking.

Wat is slim melken?

We geloven dat comfortabele koeien productieve koeien zijn. In onze unieke aanpak staat koecomfort voorop, wat leidt tot meer melken, betere koegezondheid en hogere opbrengsten. We gebruiken slimme technologie met waardevolle recente gegevens binnen handbereik, om het melken stressvrij en winstgevend te houden. Met slim melken bereikt u het volledige potentieel van uw melkomgeving.