Verticale melkkoeltanks

Grote opslagcapaciteit die bouwkosten bespaart

Uitstekende koeling zonder compromis. Naarmate melkveehouderijen en hun kudden groeien, is het niet altijd mogelijk om binnen een tank te plaatsen. Onze verticale melkkoeltanks (of silo‘s) besparen op constructie-eisen en ruimte, omdat u dezelfde hoogpresterende melkopslag buiten kunt plaatsen. Voor elke tank is iControl geïnstalleerd, de slimme digitale tool waarmee u volledige controle en inzicht hebt in elk aspect van uw koelings- en reinigingservaring.

Onze robuuste tanks zijn beschikbaar in diverse bekledingen die passen bij uw omgeving en zorgen steeds weer voor een betrouwbare conservering van uw melk, ondersteund door een grondig reinigingssysteem.

Robuuste constructie die kan worden aangepast aan uw unieke bedrijf

Voordelen voor de melkveehouder

De verticale melkkoeltanks met hun combinatie van een robuuste constructie en gestroomlijnd ontwerp zijn verkrijgbaar in volumes van 12.000 tot 50.000 liter. De tanks zijn eenvoudig op het erf te plaatsen en bevatten laser-gelaste verdampers onderaan (zijverdampers zijn optioneel) voor efficiënt koelen en krachtig reinigen van een grote tank;

  • Stoere constructie met esthetisch ontwerp
  • Minder bouwkosten en eenvoudig te integreren met bestaande gebouwen
  • Snelle en efficiënte koeling en reiniging voor optimale opslagcondities.

Voornaamste kenmerken

Aangezien de tank buiten staat en deel uitmaakt van het boerderijlandschap, bieden we verschillende keuzes voor uw individuele behoeften en wensen;

  • Aanpasbare opties voor bekleding die bij uw bedrijf passen
  • Verkrijgbaar als koeling met rechtstreekse expansie en als ijswaterkoeling
  • Serie roestvrijstalen alkoofopties voor eenvoudige integratie in de inrichting van uw bedrijf
  • Slimme iControl-software synchroniseert met uw tank, zodat u elke koelingsfase kunt bewaken
  • De app Fullwood Packo Cooling houdt u op de hoogte.

Voor elk bedrijf een oplossing die werkt

Onze serie verticale melkkoeltanks biedt een veilige en voordelige opslag van uw kostbare melk. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte tank voor uw bedrijf.

Kies een koeloplossing die past bij uw doelstellingen

Uw bedrijf verdient het om trots te zijn op zijn koeling. We weten dat het niet altijd mogelijk of wenselijk is om de tank binnen te hebben staan. Al onze verticale melkkoeltanks bieden de mogelijkheid voor een bekleding die bij uw omgeving past. Gestroomlijnde ontwerpen vormen echter een plezierig extra voordeel. Bij elke koeloplossing staat de prestatie bovenaan: een krachtige koeling en reiniging die uw melkkwaliteit behoudt en uw bedrijf ten goede komt.