Melkverwerking

Melk verwerken volgens de hoogste standaard

Als u overweegt om uw melk op uw bedrijf te verwerken of als u bestaande apparatuur wilt upgraden, heeft Fullwood Packo een serie pasteurisators en kaasvaten voor u. Bij de pasteurisatie van melk wordt een hittebehandeling gegeven om micro-organismen te doden, zodat uw melk volgens de hoogste standaard wordt verwerkt.

Fullwood Packo biedt offers batchpasteurisators en kaasvaten met een capaciteit van 150 tot 1.000 liter. Voor elk bedrijf zijn er mogelijkheden, of u nu verse melk, yoghurt of kaas produceert.

Hoogwaardige melk, iedere keer weer

Zorg ervoor dat elke druppel melk wordt gepasteuriseerd en op de juiste manier verwerkt voor een optimale kwaliteit. Onze serie geavanceerde batchpasteurisators maakt de productie van uitstekende zuivelproducten heel eenvoudig. Neem contact op voor meer informatie. Een snelle vraag of een uitgebreid gesprek: we zijn er voor u.

Een oplossing voor elke eis

Uw bedrijf is uniek. We weten dat elk melkveebedrijf zijn eigen behoeften en vereisten heeft. We werken bij elke stap met u samen om een inrichting te vinden die past bij de werkinrichting van uw voorkeur. Al onze producten zijn ontworpen om zo flexibel en aanpasbaar mogelijk te zijn. Welke oplossing u ook nodig hebt, melk oogsten, melk opslaan of melkproductie, wij kunnen helpen.