IJswaterkoeling

Perfecte koeling in de helft van de tijd

IJswater helpt het koelproces versnellen, wat de kwaliteit van uw melk verbetert. Onze serie oplossingen voor ijswaterkoeling houdt uw melk koel, veilig en winstgevend: de compacte ijsbanktank integreert het ijswaterreservoir en de koeltank tot één krachtige opstelling, maar er is ook een gesplitst systeem verkrijgbaar met een aparte ijswaterkoeltank en ijsmaker. Instant koelen is eveneens een optie. Hierbij wordt ijswater door onze buiskoeler geleid voor prekoeling.

In gebieden met slechte elektrische voorzieningen kunnen oplossingen ook worden gecombineerd met zonnepanelen en lagere nachttarieven om te besparen op kosten voor koeling. IJswaterkoeling kan zowel grote als kleine melkvolumes koelen en de koeltijden met tot 50% verminderen, en is daardoor de perfecte manier om te zorgen dat uw kostbare melk veilig en van hoge kwaliteit blijft.

Twee krachtige oplossingen in één pakket

De ijsbanktank combineert alle voordelen van ijswaterkoeling tot één compact ontwerp voor een perfect behoud van melkkwaliteit en volledige controle over het koelproces. Met zijn snelle koeling die het energieverbruik spreidt, plus iControl, uw intelligente digitale software voor verbeterde koeling en reiniging, is de ijsbanktank de praktische keus voor verbeterd energiebeheer en hoge prestaties.

De beste keus voor ambitieuze melkveehouderijen

Uitstekende koeling, iedere keer weer, zonder risico op bevriezing. Onze ijsmaker slaat grote hoeveelheden ijswater op bij 0,5 ° – 1 °C om uw melk sneller te koelen en de kwaliteit te behouden. De ijsmaker kan worden aangesloten op onze hele serie ijswaterkoeltanks die allemaal kunnen worden aangepast voor het gebruik van ijswater. De ijsmaker kan goedkopere elektriciteit tegen nachttarief opslaan (of stroom die is gegenereerd door duurzame bronnen in het bedrijf) en is met zijn eenvoudige bediening de perfecte keus voor een uitstekende en rendabele koeling.

Onmiddellijke koeling van uw kostbare melk

IJswaterkoeling kan worden gecombineerd met een van onze prekoelers, waardoor de melk al meteen kan worden gekoeld tot 4 °C voordat deze de tank instroomt, waardoor uw melk binnen seconden in optimale opslagcondities verkeert. IJswaterkoeling kan ook gemakkelijk worden geïntegreerd om de prestaties te verbeteren van oudere melkkoelinstallaties die misschien niet meer in staat zijn om de toenemende melkvolumes in uw bedrijf te koelen.

Alles draait om kwaliteit

Kwaliteit is het belangrijkste doel bij melkproductie. Wij vinden dat elk koelproces uw melk moet beveiligen en de kwaliteit waarborgen. Onze serie slimme koeloplossingen is ontworpen om uw melk te beschermen zoals die is, zonder risico. We zorgen ervoor dat uw melk altijd in veilige handen is.

Koel meer melk in minder tijd

Voor standaard koeloplossingen tijden is het gewoon niet mogelijk. IJswaterkoeling gaat verder en stelt een nieuwe benchmark voor uw melk. Fullwood Packo gaat trots voorop met nieuwe, geavanceerde technologie waarmee melkveehouders meer waarde uit hun bedrijf kunnen halen.

Onze serie ijswaterkoeloplossingen houden niet alleen uw melk koel, veilig en winstgevend, maar realiseren ook het volledige potentieel ervan.