Koeling

Koeling

Kwaliteitskoeling om uw melk te beschermen

Uw melk is in veilige handen bij Fullwood Packo. Onze serie oplossingen voor koelen kan volledig worden aangepast aan uw boerderij, van familiebedrijven tot aan megaboerderijen. We begrijpen dat koeling en opslag van melk essentieel is om uw melkkwaliteitsnormen te handhaven. Door gebruikmaking van de allernieuwste innovatieve technologie en slim ontwerpen garandeert elke koeloplossing een hygiënische en veilige opslag, volledig ontworpen om de kwaliteit van uw melk te garanderen.

Verticale melkkoeltanks

De perfecte oplossing voor boerderijomgevingen waar opslag binnen een probleem is. Dezelfde uitstekende koeling voor buitenruimten. Van 12.000 l tot 50.000 l.

Horizontale melkkoeltanks

Efficiënte koeling en hygiënische opslag voor uw melk, verkrijgbaar in verschillende maten en afmetingen voor elke boerderij. De capaciteit varieert van 2.600 l tot 40.000 l.

IJswaterkoeling

Zorg voor uitstekende koeling in de helft van de tijd, ongeacht het volume melk dat u verzamelt. Onze oplossingen voor ijswaterkoeling houden uw melk koel, veilig en winstgevend.

Koeling voor robotisch melken

Onze end-to-end oplossing voor robotisch melken koelt uw melk snel en voorzichtig, zelfs bij langzame vulling, zonder vertragingen en met behoud van kwaliteitsnormen.

Melkverwerking

We bieden een complete serie verschillende pasteurisatiemachines en kaasvaten, allemaal speciaal ontworpen met slimme processen die automatisch worden uitgevoerd, voor een maximale toegevoegde waarde voor uw melk met een minimale inspanning voor u.

Eco-Line

De ecologische en economische oplossing voor koeling. Onze Eco-Line helpt het verbruik van energie te verminderen en maakt daarmee een positief verschil, zowel voor het milieu als voor uw portemonnee.

Wat is het Fullwood Packo-verschil?

Fullwood Packo bedient de melkveehouderij al bijna een eeuw, langer dan elke andere fabrikant. In die tijd zijn we voortdurend blijven innoveren en leverden we aan onze klanten steeds betere oplossingen voor melken en koelen. We werken samen met boeren om de juiste oplossing te vinden waarmee ze hun melkkwaliteiten kunnen verbeteren en ieder hun eigen ambities kunnen verwezenlijken.