Diermanagement

Kuddemanagement

Slimme toepassingen om uw kudde doeltreffend te monitoren

De melkveehouderij wordt steeds ingewikkelder en geavanceerder. We begrijpen dat een nauwkeurige directe uitwisseling van gegevens essentieel is voor het beheren van vruchtbaarheid, welzijn, productiviteit en gezondheid van uw kudde. Onze oplossingen voor diermanagement bieden u een uitgebreid aanbod aan informatie van uw kudde zowel voor conventionele melkstallen als automatische M²erlin melkrobots, waardoor u gerichtere beslissingen kunt nemen en dieper inzicht in uw bedrijf krijgt. Wij vinden dat al uw gegevens eenvoudig en toegankelijk moeten zijn. Onze oplossingen voor kuddemanagement zijn flexibel en gebruiksvriendelijk. Met slimme gegevensoplossingen kunt u alle essentiële aspecten van uw melkveebedrijf overzien voor een eenvoudig en intuïtief beheer van kuddegezondheid en een winstgevend bedrijfsbeleid.

Oplossingen voor diermanagement voor conventioneel melken

Bedrijfsmanagement ter plaatse

Onze geavanceerd softwarepakket waakt over uw volledige veestapel en laat exact weten welke koe uw zorg nodig heeft, zodat u meer inzicht krijgt in uw kudde en de prestaties kan verbeteren. De AfiFarm-software detecteert niet alleen zieke of tochtige koeien, maar bewaakt ook het comfort, het welzijn en de optimale afkalfdetectie.

Bewaking op uw smartphone

Bekijk alle gegevens over uw koeien op uw smartphone. Onze apps houden u steeds op de hoogte, waar u ook bent, voor een betere gezondheidsbewaking en diermanagement.

Oplossingen voor diermanagement voor automatisch melken

Toezicht over het melken

Softwarepakket waarmee u volledige controle hebt over melkproces, voeren, wegen en separeren. Het biedt meer inzicht in de gezondheid en vruchtbaarheid van uw koeien.

Toegang tot uw M²erlin vanop afstand

Bewaak het melkproces van uw M²erlin melkrobot, waar u ook bent. Met de M²erlinInfo-app hebt u met één klik toegang tot de directe gegevens van diermanagement.

Volledig overzicht van de kudde

Bekijk een overizcht van uw systeem en uw koeien, zoals een lijst met ophaalkoeien. Zo krijg je de controle over de prestaties van de kudde en het melksysteem.

Oplossingen voor diermanagement voor koebewaking

24/7 optimale tochtdetectie

AfiAct II is de beste stappenteller, waarmee u nauwkeurig tocht kan detecteren en perfect weet wanneer u moet insemineren voor meer drachtige koeien, inclusief afkalfdetectie.

Geavanceerde activiteitenbewaking

AfiCollar is de geavanceerde halsband die voortdurend de activiteit, het eetgedrag en het herkauwen van koeien observeert voor een betrouwbare bewaking van tocht en gezondheid.

Waar gelooft Fullwood Packo in?

Wij geloven in het garanderen van de hoogste comfortniveaus voor uw koeien, en de hoogste productiviteit voor u als melkveehouder. Comfortabele koeien produceren betere melk. We maken apparatuur die eenvoudig te gebruiken is, en bovendien efficiënt en betrouwbaar is en een lange levensduur heeft. Uw apparatuur moet het leven makkelijker maken, niet ingewikkelder. Elk product en elke service die we leveren, is ontworpen om het leven van melkvee en melkveehouders te verbeteren.