Zij-aan-zij melkstallen

Parallel-melkstal

Betere en snellere doorvoer

Onze parallelle zij-aan-zij-melkstallen zorgen voor een ontspannen melkomgeving met als resultaat rustigere koeien, soepeler koeverkeer en optimale melkprestaties. De Quick-serie biedt een soepele en efficiënte melkroutine, met positioneringspoorten die speciaal zijn ontworpen voor snellere inloop en grotere precisie. Doorstroming en melkopbrengst worden gemaximaliseerd terwijl de productiekosten per liter melk worden geminimaliseerd. Elke melkstal zorgt voor een ontspannen, maar uiterst efficiënte en winstgevende melkomgeving voor u en uw koeien.

Quick-E

Voordelen voor de melkveehouder: De Quick-E verkort melktijden zonder belemmering voor koecomfort en maakt gebruik van het betrouwbare ASRI-railpositioneringssysteem voor aanpassing aan uw wensen. Het resultaat is een snellere doorstroming, ontspannen koeien en een soepeler melkervaring.

  • ASRI-rail kan worden aangepast aan elke koe
  • Betere bereikbaarheid van uiers
  • Soepele doorstroming van koeien vanwege de ruimere uitgang
  • Koppelbare voergoten

Quick-RE

Voordelen voor de melkveehouder: De snelste keuze voor melken. De Quick-RE combineert alle functionaliteit van de Quick-E met een flexibele schouderindexering voor snelle uitloop van koeien en een vlotter melkproces. De Quick-RE bouwt voort op het geavanceerde ontwerp van de Quick-E en biedt nog soepeler en sneller melken voor bedrijven die dat nodig hebben.

  • Alle voordelen van de Quick-E met een snellere uitloop
  • Met de flexibele schouderindexering kan de borstbeugel… voor snellere in- en uitloop van de koeien
  • Uitstekende koepositionering voor betere melkstel-aansluiting
  • Kortere loopafstanden voor de melkveehouder
  • Uniek ontwerp voor voeren bij snelle uitloop

Meer informatie

Neem contact op om te ontdekken hoe de Quick-serie parallelle melkstallen uw dagelijkse melkervaring kan verbeteren. Een snelle vraag of een uitgebreid gesprek: we zijn er voor u.

Een nieuwe aanpak

We vinden dat een melkstal bij uw bedrijf moet passen, niet andersom. De uitgebreide Fullwood Packo-serie melkstallen is gebouwd om het leven van alle melkkoeien en hun melkveehouders aangenaamer te maken, ongeacht hun unieke bedrijfsvoering. Of uw bedrijf nu groot of klein is, onze oplossingen helpen u meer uit het melken te halen.