Streampulse-melktechniek

Onze slimme Streampulse-melktechniek

Streampulse is wat melken met Fullwood Packo zo uniek en krachtig maakt. Streampulse creëert een langere melkkolom (in de lange melkbuis) dan traditionele melktechnieken, zodat er minder vacuüm is in de melkbekers tijdens de rustperiodes. Daardoor kan de sluitspier ontspannen terwijl de melkafvoer open blijft voor een optimale melksnelheid.

Dit proces zorgt er ook voor dat de kleine spiertjes… uit de blaasjes knijpen, waardoor 50% van de melkopbrengst wordt bereikt in de twee eerste minuten melken. Daardoor wordt de uier volledig geleegd, wat leidt tot gezondere tepels, een betere koegezondheid en hogere melkopbrengsten. Streampulse is onze unieke melkfilosofie. Met deze krachtige melktechniek zorgt u voor meer melk in de tank en tegelijk een gezondere comfortabele melkervaring vor uw koeien.

Hoe werkt het en wat zijn de resultaten?

Hoe werkt het?

Streampulse is een filosofie die mogelijk wordt gemaakt door essentiële onderdelen zoals:

  • Het Fullwood Packo ClearFlow HD-melkstel
  • De Fullwood Packo Legato-pulsator
  • De nauwkeurige en weerstandsvrije Fullwood Packo afname- en melkmetingslijn
  • Optimale instellingen.

Ontgrendel uw volledige melkpotentieel. Zorg van de eerste voorbehandeling tot de laatste druppel melk voor lege uiers voor uw koeien om hun gezondheid en uw resultaten te verbeteren.

Werking en resultaten

Optimaliseert het welzijn van uw koeien, verbetert de gezondheid van uw kudde en verhoogt de melksnelheid;

  • Sneller en effectiever melken. Minimaal 50% van de melk wordt verzameld binnen de eerste 2 minuten
  • Bereik hogere opbrengsten en zorg tegelijkertijd voor een beter welzijn van uw koeien
  • Grotere capaciteit voor uw melkstal of M²erlin melkrobot, wat leidt tot een betere kwaliteit melk en hogere productieniveaus.

Wilt u meer weten?

Ontdek hoe onze unieke melktechniek uw koeien gezonder kan maken en uw resultaten beter. Neem contact op voor meer informatie. Een snelle vraag of een uitgebreid gesprek: we zijn er voor u.

Slimme innovatie

Al onze melkoplossingen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat koeien gezond zijn en goed gemolken worden, met onze unieke Streampulse-filosofie als basis. Bij Fullwood Packo geloven we dat gezonde koeien betere melk produceren in grotere hoeveelheden. Kuddegezondheid is voor ons een topprioriteit, en we zorgen dat die een fundamentele rol speelt in elk van onze oplossingen.