Service na verkoop

Onze ondersteuning stopt niet na de installatie

Onze relatie zorgt voor effectief onderhoud en duurzaamheid volgens de eisen van uw bedrijf. We ondersteunen u ook nog na de aankoop om ervoor te zorgen dat u succesvol kan blijven werken.

Eersteklas onderdelen

We waarderen uw investering in onze eersteklas melkapparatuur en we vinden dat uw investering moet worden beloond met de beste zorg en duurzaamheid. Onze aanppak voor onderdelen is geen uitzondering. Fullwood Packo biedt een uitgebreide reeks reserveonderdelen voor goede prestaties op lange termijn van uw apparatuur, een optimale gezondheid voor uw kudde en een maximale melkopbrengst.

De hoogste standaarden voor hygiëne

Het handhaven van een optimale hygiëne kan in een melkomgeving lastig zijn. Wij zijn er om dat gemakkelijk te maken. Het FullCare-assortiment van Fullwood Packo voor handmatig en automatisch reinigen houdt uw melkomgeving schoon en hygiënisch met behoud van melkkwaliteit. Onze hoogwaardige uiergezondheidsassortiment biedt een uitstekende bescherming voor uw koeien, zowel voor als na het melken.

Koecomfort maximaliseren

Bij Fullwood Packo komt de koegezondheid op de eerste plaats. Op basis van deze slagzin zijn al onze producten ontworpen. We weten dat comfortabele koeien beter presteren. Daarom kunt u met vertrouwen kiezen voor onze oplossingen. Elk ontwerp bevordert het comfort van de koe, wat leidt tot beter algemeen welzijn en ook een hogere melkopbrengst.

Een slimme aanpak van After Sales

We kunnen u helpen voor onderdelen of hygiëneproducten die u nodig hebt om uw bedrijfsfilosofie, waarbij de koe centraal staat, te voltooien. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde Fullwood Packo-vertegenwoordiger om te zien welke opties bij u zouden passen.

Kwaliteitsproducten

Bij Fullwood Packo zijn we trots op onze kwaliteitsproducten, waarbij elke oplossing het comfort van de koe op de eerste plaats stelt. Het robuuste ontwerp is gebouwd om jarenlang mee te gaan. Voor uw gemoedsrust is er onze reeks After Sales-oplossingen om uw Fullwood Packo-apparatuur te onderhouden zodat deze efficiënt en winstgevend blijft, en u helpt bij het behalen van de gewenste resultaten.