Draaimelkstallen

Een melkoplossing van wereldklasse, ongeacht de grootte van uw bedrijf

De eerste draaimelkstal van Fullwood Packo, die in 1969 op de markt werd gebracht, betekende een revolutie in het melken voor melkveehouders over de hele wereld. 50 jaar later vormen onze geavanceerde draaimelkstallen een combinatie van jarenlange innovatie met koecomfort en efficiëntie. Het resultaat? Een oplossing voor bedrijven van alle formaten, ontworpen voor goede prestaties en soepeler melken. Dankzij onze draaimelkstallen is melken altijd succesvol en efficiënt, in een veilige melkomgeving die voor uw koeien als aangenamer wordt ervaren en voor u winstgevender is en voor u winstgevender.

R²evolution

Voordelen voor de melkveehouder: De R²evolution draaimelkstal is een ‘abreast’-draaimelkstal die zorgt voor comfortabel en productief melken voor alle koeien, met een unieke individuele indexerende borstbeugel rail die de koe aanmoedigt om dichter bij de bediener te staan voor optimale melkstel-aansluiting en het soepel verlaten van de melkstal na afloop. De geïntegreerde tweede ronde beugel maakt een keerbuis overbodig. De R²evolution verzamelt meer melk in minder tijd en biedt een veilige omgeving voor rendabel melken.

Wilt u meer weten?

Verbeter uw melkproces en verkort de melktijden. Zo eenvoudig is het. Als u meer wilt weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Een snelle vraag of een uitgebreid gesprek: we zijn er voor u.

Veiligheid voor u en uw koeien

Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit. Al onze melkomgevingen zijn gemaakt voor maximale veiligheid en comfort, zowel voor uw team als voor uw koeien. Het robuuste en ergonomische ontwerp van elke melkstal zorgt voor optimale koepositionering, voor compleet comfort en veiligheid tijdens elke fase van het melken.