Andere diersoorten

Een reeks toegespitste melksystemen voor commercieel gemolken diersoorten

Nu de vraag naar alternatieve melkproducten over de hele wereld stijgt, biedt Fullwood Packo een serie specifieke melksystemen die geschikt zijn voor andere diersoorten. Deze oplossingen zijn niet allen ontworpen ten voordele van mlkveehouders, maar voldoen ook aan de vraag van consumenten die graag alternatieve melkproducten willen consumeren. Onze filosofie van slim melken blijft in alle oplossingen hetzelfde. Onze aanpak van dieren op de eerste plaats geldt voor alle diersoorten. Melkstallen voor dieren als schapen en geiten helpen bij het maximaliseren van uw operationele efficiëntie en winst en biedt tegelijk veilig en comfortabel melken voor u en uw dieren.

Geitenmelkstallen

Van melkstallen met snelle uitloop en swingover tot aan draaistallen met verhoogde doorstroming bieden onze geitenmelkstallen slimmer melken voor zelfs de grootste geitenhouderijen.

Schapenmelkstallen

Onze schapenmelkstallen richten zich op efficiëntie en melkvolume, en kunnen de prestaties en winst verbeteren voor het melken van grote aantallen schapen.

Buffelmelkstallen

Onze robuuste melkstallen kunnen buffels zonder problemen aan. De afmetingen van de flexibele melkstallen kunnen worden aangepast aan de grootte van de buffel.

Ongeëvenaarde prestaties

Fullwood Packo heeft meer dan 90 jaar ervaring met het ontwerpen en fabriceren van melkapparatuur van melkapparatuur over de hele wereld. We hebben deze kennis en grondige inzichten toegepast op andere diersoorten om te voldoen aan de vraag van consumenten. Wat melkveehouders ook nodig hebben om van hun bedrijf een succes te maken, wij doen ons best om een zo innovatief en winstgevend mogelijke oplossing te bieden.