Fullwood Packo’s nieuwe buitenmelker “R²evolution” wint de zilveren hoef op Agribex en onthult zijn nieuwe uitstraling

Picture2

Op dinsdag 3 december 2019 werd de “Zilveren hoef” uitgereikt op de Belgische landbouwbeurs Agribex voor Fullwood Packo’s nieuwe buitenmelker R²evolution. Deze prijs versterkt het engagement van Fullwood Packo bij de ontwikkeling van toonaangevende slimme melk- en koeloplossingen gericht op het verbeteren van het leven van melkkoeien en hun veehouders

De Fullwood Packo buitenmelker R²evolution biedt een comfortabele en een productieve melking voor alle koeien aan. Het beschikt over een nieuwe unieke individuele indexerende schouderrail die de koe aanmoedigt om naar achter op voorbehandel/ aansluit positie te komen. Hierdoor komt ze dichter bij de operator en de beste positie voor een optimale clusteraansluiting. De tweede ronde beugel wordt als keerbuis gebruikt, hierdoor is er geen vaste keerbuis meer nodig.

De nieuwe Fullwood Packo R²evolution biedt meer comfort en veiligheid voor de koeien en de melker, dit resulteert in een betere melkomgeving voor iedereen.  De schouderbeugel moedigt de koe aan om de buitenmelker te verlaten op het einde van de melking, dit verbetert de efficiëntie en helpt bij een perfecte melkroutine.

Slim melken in combinatie met verbeterd koecomfort bij de nieuwe buitenmelker R²evolution zal de hoeveelheid melk in de eerste twee minuten verbeteren, dit resulteert in meer liters in een kortere periode. Het resultaat is een zeer comfortabele veilige melkomgeving en een meer winstgevende melkproductie.

Fullwood Packo won niet alleen een prijs voor zijn innovatie, maar won bovendien ook de prijs voor de mooiste stand. De nieuwste traditionele melkapparatuur tot robot melken, koelsystemen en diermanagement pakket werden voorgesteld. De Fullwood Packo producten konden de bezoekers ervaren met een vitual reality bril en competitie in een melkspel.

Bezoekers werden begroet door onze vriendelijke experten om een unieke oplossing te vinden die geschikt is voor hun bedrijf.

Download your brochure

See how M²erlin, our automated robot, can improve milking results on your farm.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.