Fullwood Packo wordt de Fullwood Packo Dairy Group

Picture1

Fullwood Packo, fabrikant van melksystemen melkopslagapparatuur, heeft aangekondigd dat het nu formeel de Fullwood Packo Dairy Group gaat worden: de nieuwe naam is een belangrijke stap voor het bedrijf bij de poging om haar mondiale marktaandeel te vergroten.

“De schepping en lancering van de Fullwood Packo Dairy Group is een grote, spannende stap in de ontwikkeling van het bedrijf tot een onderneming van wereldklasse,” aldus Andrew Dodwell, Managing Director van de groep. “De nieuwe groep is veel meer dan gewoon een andere naam. Het vormt het eindstadium van de voortgang van het bedrijf en wij zijn zeer verheugd over de aankondiging daarvan.”

De Fullwood Packo Dairy Group, wereldwijd een synoniem voor de productie van toonaangevende conventionele en geautomatiseerde melksystemen waaronder M2erlin, de hoogst presterende melkrobot ter wereld, en intelligente koel- en opslagproducten voor melk, maakt onderdeel uit van Pindustry, de investeringsmaatschappij van de Verder Group.

“De Fullwood Packo Dairy Group is gemotiveerd om haar standing in de mondiale zuivelindustrie te verhogen door ambitieuze melkveehouders al het nodige te geven voor het melken, koelen en voor kuddebeheer van de beste kwaliteit,” zegt Andrew Dodwell.

“Door een nauwe werkrelatie te vormen met belangrijke outsourcingpartners en onze eigen productieprocessen te verbeteren, is de Fullwood Packo Dairy Group nu ideaal gepositioneerd om op haar verleden door te bouwen en de levens van de koeien en veehouders op de 50.000 melkveebedrijven waar wij al mee werken, te verbeteren en om nieuwe internationale markten binnen te treden.

De Fullwood Packo Dairy Group heeft in totaal 355 mensen in dienst (110 in het VK) en er zijn vier fabrieken, in het VK (Ellesmere, Shropshire), in België (Zedelgem), Ierland (Kanturk, Co. Cork) en Sjanghai. Als onderdeel van het proces van het opzetten van de Fullwood Packo Dairy Group zal het bedrijf een Operations Director en een Commercial Director voor de groep aannemen. “Deze belangrijke posities zijn essentieel voor het succes van de groep,” zegt Andrew Dodwell, “omdat zij ons in staat zullen stellen om de efficiëntie van onze productie te verbeteren, de bedrijfskosten te reduceren, nieuwe zakelijke mogelijkheden te benutten, en ten slotte ons aanbod te verbeteren aan huidige en toekomstige klanten, door middel van lean manufacturing en de beste leveringsketens.”

Download your brochure

See how M²erlin, our automated robot, can improve milking results on your farm.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.