Fullwood Packo wordt de Fullwood Packo Dairy Group

Fullwood Packo, fabrikant van melkinstallaties en melkkoeltanks kondigt aan dat Fullwood Packo de nieuwe naam Fullwood Packo Dairy group krijgt; de nieuwe naam is een belangrijke stap voor het bedrijf om hun wereldwijd marktaandeel te proberen vergroten.

“De lancering van de Fullwood Packo Dairy Group is een grote, spannende stap in de ontwikkeling van het bedrijf tot een onderneming van wereldklasse,” aldus Managing Director van de Fullwood Packo groep. “Het is veel meer dan gewoon een andere naam. Het vormt het eindstadium van de voortgang van het bedrijf.”

 

De Fullwood Packo Dairy Group, wereldwijd een synoniem voor de productie van toonaangevende conventionele en geautomatiseerde melksystemen, maakt onderdeel uit van Pindustry, de investeringsmaatschappij van de Verder Group.

“De Fullwood Packo Dairy Group is gemotiveerd om haar aanzien in de mondiale zuivelindustrie te verhogen door ambitieuze melkveehouders al het nodige te bieden die ze nodig hebben voor het melken, koelen en veestapelmanagement van de beste kwaliteit,” zegt de Managing Director.

“Door een nauwe werkrelatie te vormen met belangrijke outsourcingpartners en onze eigen productieprocessen te verbeteren, is de Fullwood Packo Dairy Group nu ideaal gepositioneerd om verder te bouwen op haar verleden. Het leven van koe en veehouder verbeteren op melkveebedrijven waar wij al mee samenwerken en nieuwe internationale markten binnen te treden.

De Fullwood Packo Dairy Group heeft in totaal 355 mensen in dienst en beschikt over vier fabrieken, namelijk in het VK (Ellesmere, Shropshire), in België (Zedelgem), Ierland (Kanturk, Co. Cork) en China (Sjanghai). Als onderdeel van het proces van het opzetten van de Fullwood Packo Dairy Group zal het bedrijf een Operations Director en een Commercial Director voor de groep aannemen. “Deze belangrijke posities zijn essentieel voor het succes van de groep,” zegt de Managing Director, “omdat zij ons in staat zullen stellen om de efficiëntie van onze productie te verbeteren, de bedrijfskosten te reduceren, nieuwe zakelijke mogelijkheden te benutten, en ten slotte ons aanbod te verbeteren aan huidige en toekomstige klanten, door middel van lean manufacturing en de beste leveringsketens.”

Recent Posts
Share our news
Email Newsletter
Archives
Archives