Voortdurend benieuwd naar betere melkmethodes

Net als u willen we altijd maar beter worden

Door naar uw feedback te luisteren, hebben we de M²erlin melkrobot slimmer dan ooit gemaakt. Dit jaar alleen al heeft de M²erlin meerdere verbeteringen gekregen die uw melkervaring naar een hoger niveau tilt. De M²erlin heeft nieuwe toegevoegde functies zoals een nieuw speendetectiesysteem, snellere armbewegingen, betere speenborsteling, nieuwe sensoren en meer.

Wat betekent dat voor uw melkproces?

We zijn altijd benieuwd naar nieuwe manieren om uw melkkwaliteit en winstgevendheid te verbeteren. U kunt op ons rekenen om de weg te leiden op het gebied van het verbeteren van de gezondheid van uw koeien en om een verschil te maken in uw melkproces.

Voer uw gegevens in om kans te maken om een van de vijf gelimiteerde Fullwood Packo kledingpakketten te winnen:
  • Voor meer informatie over hoe we uw gegevens verwerken, kunt u ons privacybeleid lezen.
  • 1. De Fullwood Packo Continu Nieuwsgierig-competitie is geopend voor alle inwoners van België, uitgezonderd medewerkers van Fullwood Packo en hun directe familieleden, z'n dochterondernemingen of personen die professioneel verbonden zijn aan de promotie.
    2. Uitsluitend diegenen die zich op dinsdag 6 oktober vóór middernacht om 00.00 aanmelden, kunnen deelnemen aan de competitie. Alle volledig ingevulde aanmeldingen doen mee aan de loterij. Er worden willekeurig vijf winnaars geselecteerd die een van de vijf limited edition Fullwood Packo-kledingpakketten winnen.
    3. Eén aanmelding per persoon. Het is de verantwoordelijkheid van de deelnemer om juiste, up-to-date contactgegevens op het deelnameformulier te vermelden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.