Over ons

Ambitie om uw melkproductie te verdubbelen? Fullwood Packo ondersteunt u bij uw beslissingen.

Fullwood Packo kent de dagelijkse uitdagingen waar melkveehouders voor staan. Om de melk- en/of koeloplossing te vinden die het best bij u past, nemen we eerst de tijd om u en uw bedrijf te leren kennen. 

We delen uw passie voor de zuivelsector en streven ernaar om producten te ontwikkelen waar u, als melkveehouder trots op kan zijn. We investeren in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe technologieën te creërn zodat u uw bedrijf zo efficiënt mogelijk kunt managen.

Mede door onze melkstallen en koelsystemen kunnen melkveehouders in meer dan 80 landen hun productiviteit en winsten maximaliseren. Bovendien zorgen we voor voor veilige werkomstandigheden voor gezonde, tevreden koeien en werknemers. 

Experienced Team

Fullwood Nv

Fullwood nv is de invoerder voor de Fullwood Packo melkmachines en melkkoeltank in België. We werken met een vast dealernetwerk van 10 zelfstandige agenten verspreid over België. Deze verzorgen een 24/24h service die zijn gelijke niet kent. Als onderdeel van de Fullwood Groep houd Fullwood nv er aan om een nauw contact te hebben met de dealers en eindklanten. Op die manier is het mogelijk om snel in te spelen op de noden in de markt.

Experienced Team

Fullwood Packo Nv

Fullwood Packo Nv ontwikkelt en produceert melkkoeltanks van hoge kwaliteit sinds 1964 in Zedelgem, België. De melkkoeltanks van Fullwood Packo worden verdeeld in meer dan 80 landen wereldwijd via een professioneel dealernetwerk van zelfstandige agenten. In België zijn de Fullwood Packo melkkoeltanks uitsluitend via het Fullwood Packo dealernetwerk te verkrijgen. Hierbij wordt beroep gedaan op de professionele ondersteuning van Fullwood Nv. 

About Icon Heart

Het hart van Fullwood Packo

De veehouder en zijn veestapel vormen de kern van alles wat wij doen. We helpen reeds 50.000 veehouders in meer dan 80 landen om de productiviteit en winstgevendheid van hun melkveebedrijven te maximaliseren. Bovendien zorgen we voor maximale efficiëntie en veiligheid op het bedrijf. 

Continued Investment

De Fullwood Packo Groep

De Fullwood Packo Groep is particulier bezit en omvat Fullwood Packo Ltd, Fullwood Packo NV, Fullwood NV, Fullwood Packo France SAS, Fullwood Packo CS, Fullwood Packo BV, Fullwood Packo Innovation B.V. en Fullwood Packo Ireland. De groep is onderdeel van Pindustry, de investeringsmaatschappij van de Verder Group. Verder heeft 1600 mensen in dienst, verdeeld over 50 bedrijven in 25 landen. Ons zusterbedrijf, Packo Inox en de business units ervan maken ook deel uit van de Verder Group.

Extensive Product Range

Uitgebreid productenpakket, waaronder oplossingen voor meerdere diersoorten

Door onze uitgebreide ontwerpervaring hebben we op maat gemaakte oplossingen voor alle diersoorten die op commerciële basis worden gemolken, zoals kamelen, geiten, buffels en schapen.

Research and Development

Onderzoek en ontwikkeling

We streven ernaar om te investeren in de ontwikkeling van toonaangevende geavanceerde melk- en koeltechnologieën die melkveehouders helpen hun specifieke bedrijfsdoelen te bereiken.

90 years

90 jaar

Fullwood Packo levert al meer dan 90 jaar alle soorten oplossingen aan de zuivelindustrie – van conventionele visgraat-, zij-aan-zij en roterende melkstallen tot de allernieuwste geautomatiseerde melkrobots. 

We Listen

Wij luisteren

Naar dierenartsen, bedrijfsadviseurs en al onze klanten om te verzekeren dat elk nieuw product beter is dan het vorige.