Conventional Milking

Traditioneel melken

De melkapparatuur van Fullwood Packo is wereldwijd gekend. Ons uitgebreide pakket bevat producten voor alle dieren die op commerciële basis gemolken gemolken.

Robotic Milking

Robotmelken

Bij Fullwood Packo ontwikkelen en fabriceren we al meer dan 20 jaar automatische melkmachines voor melkveehouders over de hele wereld.

Cooling

Koelsystemen

Fullwood Packo ontwikkelt en fabriceert al 60 jaar melkkoeltanks. We bieden een steeds groter wordend assortiment batch- en continue pasteurs.

Herd Management

Kudde management

Maak de best mogelijke beslissingen en maximaliseer de efficiëntie met onze ultramoderne managementoplossingen voor het beheren van uw veestapel.

Op zoek naar het allernieuwste in geautomatiseerde melktechnologie? Ontdek nu de M²erlin!

Met de M²erlin combineren we onze jaren aan ervaring met de allernieuwste technologie. Het resultaat biedt ongeëvenaarde optimale productiviteit, melkkwaliteit en efficiëntie.

Uw belang staat bij ons voorop!

Fullwood Packo kent de dagelijkse uidagingen waar melkveehouders voor staan.

Nieuwe melk-en koelapparatuur beïnvloeden de efficiëntie, winstgevendheid en dierenwelzijn op uw bedrijf. Dit maakt de aanschaf van nieuwe apparatuur één van de belangrijkste investeringen die u ooit zult doen. 

Ons bedrijf heeft meer dan 80 jaar ervaring in het ontwerp, de fabricage en wereldwijde levering van oplossingen voor melken en koelen. Wij bieden u persoonlijk advies, zodat u de oplossing vindt die het best bij u past.

Wat onze melkveehouders vertellen

Fullwood Packo ondersteunt duizenden melkveehouders over de hele wereld bij de productie van hoogwaardige melkproducten door gezonde en tevreden dieren.

Neem het niet zomaar van ons aan, lees hier hoe we ze hebben geholpen om hun bedrijven te transformeren:

Laatste nieuwtjes

Zoek een dealer

Bekijk onze interactieve kaart en vind uw dichtstbijzijnde Fullwood Packo dealer!