Melk van premium kwaliteit in de helft van de tijd met ijswaterkoeling

Conventioneel melken

Robuuste en aanpasbare melkstallen die uw koeien op de eerste plaats stelt, inclusief de nieuwste systemen voor snelle uitgang, visgraat- en draaimelkstallen.

Robotmelken

Meest geavanceerd en efficiënt robotmelken, ontwikkeld rondom koecomfort. M²erlin is 100% geautomatiseerd melken dat betere resultaten levert voor uw bedrijf.

Koeling

Fullwood Packo biedt een compleet gamma aan oplossingen voor melkkoeling, allemaal ontworpen ter bescherming van uw kostbare melk zonder compromis of kwaliteitsverlies.

Diermanagement

Voor zowel conventioneel als robotmelken zijn softwareopties beschikbaar waarmee u in één klik het diermanagement kunt verbeteren en slimmere beslissingen kunt nemen.

We geloven in slimme oplossingen voor melken en koelen die het leven voor melkkoeien en hun veehouders verbeteren.

Melkveehouders moeten niet kiezen tussen een verbeterde koegezondheid en het bereiken van hun doelstellingen. Elk bedrijf is anders, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel: het beste voor uw koeien, en beter melken en koelen.

We werken al meer dan 90 jaar met melkveehouders om ons doel waar te maken. Onze volledige oplossing van melken tot koelen is ontworpen voor het comfort van de koeien en voor consistente opbrengst en resultaten. Wat uw bedrijf ook nodig heeft, onze dealers en distributeurs werken met u samen aan een flexibele oplossing voor slim melken en koelen die voldoet aan uw unieke wensen.

Bent u klaar voor beter melken?

Bij Fullwood Packo hebben we één doel: het leveren van het meest productieve en efficiënte proces voor melken en koelen dat in uw bedrijf mogelijk is. Neem contact op voor een snelle vraag of uitgebreide informatie. We kunnen helpen.

Onze melkveehouders en hun verhalen

Elk bedrijf is uniek, maar alle melkveehouders over de hele wereld hebben te maken met dezelfde problemen. Lees hoe melkveehouders in uw land en overzee onze oplossingen hebben gebruikt om succes te boeken.

Dries Maenhout

België

Fullwood Packo ondersteunt de koeien van Dries al sinds jaar en dag. In het begin was dat met een conventionele melkstal, sinds 2013 schakelde Dries over naar robotmelken. De stappentellers en het managementsysteem leveren Dries die gegevens die hij nodig heeft om zijn management optimaal te kunnen voeren.

Kuddegrootte

90 koeien

Melksysteem

2 Fullwood Packo M²erlin Robot

Locatie

België